Serban 10. yaşında yeni kurumsal kimliğini tanıttı

16.08.2024
A+
A-
Serban 10. yaşında yeni kurumsal kimliğini tanıttı

Serban Yeni Kurumsal Kimliğiyle Teknolojinin, Mühendisliğin ve İnsan Odaklılığın Gücünü Yansıtıyor!

Enerji, inşaat, turizm ve gayrimenkul sektöründe 10. yılını kutlayan Serban, değişimin etrafında şekillenen iş stratejisinin bir parçası olarak kurumsal kimliğini yeniledi.

Günümüzde teknoloji anlayışı, mühendislik yetenekleriyle gelişiyor ve insanı odağına alan markalar öne çıkarak, fark yaratıyor. İnsan ve çevre temelinde inşa edilen faaliyetler yarınların gücü olarak görülüyor. G Bu kapsamda gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefine ulaşmak için sürdürülebilirlik önem taşıyor.

Bu bağlamda geleceğe, teknolojiye ve sürdürülebilirliğe ithaf edilen Serban’ın yeni logosu, şirketin mühendislik yeteneklerine ve dijital dünyaya olan bağlılığını simgelerken, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımını da vurguluyor. Dinamik bir tasarımla yorumlanan ikonik logo, geçmişten gelen deneyimini yenilikçi vizyonuyla pekiştiriyor. Profesyonellik, yenilik ve güvenilirlik gibi marka ile özdeşleşen kavramları yansıtan mavi renkteki Serban yazısının yer aldığı yeni logo, dijital çağı yansıtan okunaklı ve sade bir fontuyla da dikkat çekiyor.

Yeni kurumsal kimliğini markanın 10. yıl kutlamaları kapsamında duyuran Serban, geçmişinden aldığı mühendislik köklerini yenilikçi vizyonuyla harmanlayarak, yeni çağın dinamizmine ayak uydurduğunu gösteriyor. Serban, markanın dili ve , logosu dahil   ve tüm kurumsal kimlik öğelerinde yaptığı bu değişimle bulunduğu çağa uyumlu, gelişime ve değişime açık yönünü yansıtıyor.

Teknoloji temelli bir yapı üzerinde 4 sektörde çalışmalarına devam eden Serban yeni web sitesiyle de varlık amacını oluşturan insan ve gelecek odaklı yaklaşımını göstermeyi amaçlıyor. Bugünün Alanında en iyisi olma hedefiyle çıktığı yolda daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarına devam eden Serban tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaşıyor. tırdığına da dikkat çekiyor. Geleceği iyileştirmek için teknolojinin gücünü kullanan bir marka olarak yeni kurumsal kimliği ve web sitesiyle markanın modern ve çağdaş bir imajını destekliyor. sergilemesini sağlıyor. Faaliyet gösterdiği alanların dönüşümünde etkili olacak yatırımlarıyla öne çıkan Serban, pazarlamadaki materyallerindeki yeni yaklaşımıyla marka algısını güçlendirirken rmeyi hedefliyor. Böylece değişime adapte olma yeteneğini de yansıtıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.