Modüler mutfağın adresi İntema Türkiye çapında satış ağını genişletiyor

27.08.2024
A+
A-
Modüler mutfağın adresi İntema Türkiye çapında satış ağını genişletiyor

 

Mutfakta yeniliklerin öncüsü İntema; modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun tasarımlarıyla ve mutfaklara özel sunduğu benzersiz çözümleriyle farkını gösteriyor. Türkiye çapında, 13 farklı şehirde, 31 ayrı satış noktasında hizmet veren İntema’nın yıl sonuna kadar beş yeni mağaza daha açması planlanıyor.

 

Eczacıbaşı Topluluğu’nun modüler mutfak markası İntema; uzman kadrosu, deneyimli mimar ekibi ve 4a yılı aşkın tecrübesiyle kişiye özel mutfaklar tasarlıyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana gibi iller başta olmak üzere 13 farklı şehirde 31 satış noktasına yenilerini eklemeye hazırlanan İntema’nın, 2024 yılı sonuna kadar beş yeni hizmet noktasını daha satış ağına katması hedefleniyor.

“Türkiye’nin her yerinde erişilebilir olmayı hedefliyoruz”

Kişisel tasarım tercihleri nedeniyle İntema ürünlerinin ağırlıklı olarak satış temsilciliklerinde incelendiğini belirten İntema Genel Müdürü Sibel Üğdül, İntema olarak uzman kadromuz ve deneyimli mimar ekibimiz eşliğinde geliştirdiğimiz mutfak tasarımlarımızla trendlere yön vermeyi önemsiyoruz. Türkiye genelindeki 31 hizmet noktamız, 50’yi aşkın mimarımızla her zevke ve ihtiyaca uygun çözümler sunuyoruz. Yıl sonuna kadar açmayı planladığımız beş yeni hizmet noktamızla da satış ağımızı güçlendirerek Türkiye’nin her yerinden erişilebilir olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Üç haftada mutfak hizmeti sunuyoruz” 

“Müşterimizin beklentilerini daha iyi anlamak ve onlara en doğru şekilde yanıt verebilmek için düzenli olarak tüketici araştırmaları yürütüyoruz” diyen Sibel Üğdül, “Müşterimizden gelen talep ve yönlendirmeler üzerine hizmet ve ürünlerimizi geliştiriyoruz. Bu taleplerden biri de satış ağımızı genişletmemiz yönündeydi, bu yıl açtığımız ve açmayı planladığımız satış noktalarımızla bu talebe yanıt oluşturabildiğimize inanıyorum. Ayrıca sektörde altı – sekiz hafta olan üretim ve montaj süresini yarı yarıya düşürerek 2022 yılından bu yana tüketicilerimize ‘üç haftada mutfak’ hizmeti sunuyoruz. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmetimizle ürün gruplarında tüm detaylarıyla kişiye özel tasarlanan bir mutfağa montaj dahil bizi tercih edenler üç haftada sahip olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.