Koçtaş’tan mobilya alışverişlerinde cazip fırsatlar

24.08.2024
A+
A-
Koçtaş’tan mobilya alışverişlerinde cazip fırsatlar

Koçtaş, yeni mobilya kampanyaları ile evini ve iş yerini yenilemek isteyenler için avantajlı koşullar sunuyor. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; Koçtaş satıcılı mobilya alışverişlerinde geçerli 5 bin TL ve üzeri harcamalara 500 TL, 10 bin TL ve üzerine ise 1.000 TL tutarında hediye para kazandırıyor. Ayrıca, okula dönüş hazırlıkları kapsamında koctas.com.tr’deki öğrenci setlerinde yüzde 17’ye varan indirimler Koçtaş müşterilerini bekliyor.

 

Evini geliştirmek ve güzelleştirmek isteyenler için, en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, mobilya kategorisinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından yapılacak; Koçtaş satıcılı mobilya alışverişlerinde geçerli 5 bin TL ve üzeri harcamalara 500 TL, 10 bin TL ve üzerine ise 1.000 TL tutarında hediye para kazanma fırsatı sunuluyor. Mobilyasını yenilemek isteyenlere büyük bir fırsat sunan kampanya, 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Kazanılan hediye paralar ise 31 Ekim tarihine kadar harcanabilecek. Elde edilen hediye paralar 2 bin TL üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

 

GENİŞ ÜRÜN YALPAZESİ

Birçok markayı tek bir çatı altında toplayan Koçtaş’ın yeni mobilya kampanyası kapsamında; gardırop, yatak, baza, karyola, yatak başlığı, komidin, makyaj masası, şifonyerler, TV ünitesi, sehpalar, koltuklar, ayakkabılık, portmanto, askılık, çalışma masaları ve oyuncu koltukları gibi birçok ürün uygun seçeneklerle Koçtaş müşterilerini bekliyor.

 

OKULA DÖNÜŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Türkiye’nin ev geliştirme odaklı ilk ve tek pazaryeri olan koctas.com.tr’de okula dönüş hazırlıkları kapsamında

avantajlı fırsatlar devreye alındı.  Öğrenci setlerinde ve ev mobilyalarında geçerli yüzde %17’ye varan indirimler, yeni bir çalışma odası isteyen öğrenciler için büyük bir avantaj oluşturuyor.

 

VADE FARKI OLMADAN TAKSİT FIRSATI

Güvenli ve bütçe dostu alışverişin adreslerinden olan Koçtaş, ödeme kolaylıkları ile de dikkat çekiyor. Yapı Kredi Worldcard’a özel vade farkı olmadan 7 taksit fırsatının yanı sıra, farklı bankaların kredi kartlarına da bütçeyi rahatlatıcı taksit imkanları da Koçtaş’ta müşterileri bekliyor.

 

 

*Kazanılan hediye paralar mağazalarda Koçtaş Kart ile para puan olarak, koctas.com.tr’de ise hediye kupon olarak kullanılacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.