Kilim Mobilya, İspanyol turizm devi Barcelo Hotel Group Cappadocia’nın 5 yıldızlı otelinde yerini aldı

19.08.2024
A+
A-
Kilim Mobilya, İspanyol turizm devi Barcelo Hotel Group Cappadocia’nın 5 yıldızlı otelinde yerini aldı

Her tarza uygun çözümleriyle farklı yaşam alanlarına kimlik kazandıran Kilim Mobilya, Ar-Ge tabanlı ürün ve çözümleriyle de otel projelerine yenilikçi bir vizyon getiriyor. 

Yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye mobilya sektörüne değer katan hamleler yapan Kilim Mobilya; üretim kalitesi, projelerdeki uzmanlığı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla yaşam alanlarına kimlik kazandırıyor. Başarısına “üretimde mükemmeliyet”, “sürdürülebilirlik odaklılık” ve “müşteri memnuniyeti” ilkeleriyle ulaşan marka, yüksek kalite standartlarına sahip pek çok projeye imzasını atarken geçmişten gelen tecrübesini yenilikçi vizyonuyla geleceğe taşıyor.

Yüksek kalite ve yenilikçi üretim, Ar-Ge ile değer kazanıyor

Üretim süreçlerinin her aşamasında mükemmeliyetçi bir yaklaşımı benimsediklerini belirten Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, “İş planımızdaki projelerin her ihtiyacını karşılayan, fonksiyonel ve şık mobilyalar üretmek için sürekli kendimizi geliştirip yeniliyoruz. Alanında uzman ve deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimizle  her bir ürünün en yüksek kalite standartlarında üretilmesini sağlamak için büyük bir özen gösteriyoruz. Bunu yaparken de sektörümüze farklılık katacak bizi daha ileri taşıyacak Ar-Ge yatırımlarına her zaman önem gösteriyoruz. Üretim süreçlerinde yüksek kalite standartlarında yenilikçi üretim tekniklerini uygularken müşteri memnuniyetini de buna dahil ederek şık ve kullanışlı mobilyalar imal ediyoruz” dedi.

İspanyol turizm devinin 5 yıldızlı Barceló Hotel Group Cappadocia’yı mobilyalarıyla donattı

Ev dekorasyonu alanında sahip oldukları tecrübeyi otel mobilyaları gibi farklı ve özel bir alana da kazandırdıklarını söyleyen Şahin, bu kapsamda yürüttükleri son projeye dair şu bilgileri paylaştı: “Uzun yıllardır yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı otel projeleri ile bu alanda ciddi bir birikime ve uzmanlığa sahibiz. Çeşitli coğrafyalarda, farklı kültürel ve tasarımsal beklentilere uygun olarak gerçekleştirdiğimiz projeler, uluslararası alanda tanınmamıza ve güvenilir bir marka olarak konumlanmamıza katkı sağladı. Şimdi ise yurt dışındaki bu deneyimimizi ve uzmanlığımızı yurt içine de taşıyarak yerel otel projelerine başlamış bulunmaktayız. Son olarak bir İspanyol turizm devinin Kapadokya bölgesindeki 5 yıldızlı otelinin tüm sabit mobilyalarını ürettik. 99 standart ve 54 loft odanın yer aldığı böylesine büyük bir proje, bizim için de önemli bir referans oldu.”

Mock up hizmetiyle zaman, gümrükleme ve taşıma maliyetinden tasarruf

Hizmet portföylerinde yurt içi ve yurt dışı otel projelerinde tasarım, 3D modelleme, prototip üretimi, montaj ve styling kadrosu ile kapsamlı mock up hizmeti bulunduğunu ifade eden Şahin, “Showroom içinde bulunan mock up alanımızda, proje mekanı 1/1 ölçekle simüle edilerek, üretimi tamamlanan prototipler mekana yerleştiriliyor. Bu hizmet sayesinde prototiplerin projenin yapılacağı ülkeye gönderilmesi sırasında kaybedilen zaman, gümrükleme ve taşıma maliyetlerini büyük ölçüde minimize ediyoruz. Önceliğimiz olan müşteri memnuniyeti doğrultusunda tam donanımlı araçlarımız ve uzman servis ağımız ile Türkiye’nin her yerine zamanında teslimat ve kurulum için özenli bir çalışma yürütüyoruz. Kurulum sonrasında da olası her türlü sorunda hızlı ve etkili çözümler sunup müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünyada sınırlı sayıda, Türkiye’de ilk: Kilim Klik

Çevre dostu uygulamalar ve sürdürülebilir malzeme kullanımı ile yarının yeşil dünyasına yatırım yaptıklarını kaydeden Şahin, konuya ilişkin şunları söyledi: “Fabrikamızdaki tüm üretim süreçlerinde sürdürülebilirlik kriterlerini uygulamaya azami özen gösteriyor, geri dönüşüm meselesini hassasiyetle uyguluyoruz. Dünyada sınırlı sayıda örneği bulunan ve Türkiye’de ise bir ilke imza atarak geliştirdiğimiz kurulum yöntemi olan Kilim Klik; minifix, harici kavela, dübel, tornavida gibi malzeme kullanımını ortadan kaldırıyor. Geri dönüşüm konusunda ürünlerin önünü de açan sistem, bağlantı parçası ve yapıştırıcı ihtiyacını ortadan kaldırarak çevreyi korumaya yardımcı oluyor. Bunun yanında daha az enerji ve su kullanılarak doğa dostu bir üretim anlayışı benimseyen Nettle® kumaşa sahip yatağımız da sürdürülebilir yaşam tarzına birebir uyum gösteriyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.