Vaillant Türkiye yönetimi, iş ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor

06.08.2024
A+
A-
Vaillant Türkiye yönetimi, iş ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor

Vaillant Türkiye, iş ortaklarıyla kurulan sağlam bağları daha da güçlendirmek ve önümüzdeki dönem faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. 2024 yılının ilk altı ayında İstanbul, Ankara, Sakarya, Samsun, Trabzon, Giresun, Adana, Balıkesir ve İzmir’deki yetkili satıcılarını ziyaret eden Vaillant Türkiye yönetimi, iş ortaklarıyla yarı yılın değerlendirmesini yaparken önümüzdeki dönem yol haritasını ve sektördeki gelişmeleri paylaştı.

Vaillant Türkiye, iş ortakları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, önümüzdeki dönem yol haritası ve sektördeki gelişmeleri değerlendirmek amacıyla düzenlediği ziyaretleri 2024 yılında da sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda; yılın ilk altı ayında İstanbul, Ankara, Sakarya, Samsun, Trabzon, Giresun, Adana, Balıkesir ve İzmir’de düzenlenen toplantılar; Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel,Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, Vaillant Türkiye Satış Direktörü Fatih Aylı ve Bölge Müdür’lerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

2024 yılının ilk yarısındaki satış ve pazarlama faaliyetleri ile yılın kalan bölümündeki hedeflerin değerlendirildiği toplantılarda Vaillant Türkiye üst düzey yöneticileri, yeni ürünler, kampanyalar, pazar ve tüketici trendleriyle birlikte, endüstrideki en yeni teknolojiler ile ilgili bilgileri iş ortaklarıyla paylaştı. Vaillant’ın gelecek hedefleri konusunda çok yönlü ve analizlere dayanan bilgi ve görüş alışverişi için bir iletişim platformu görevi de gören bu ziyaretlerde, Vaillant Türkiye’nin hayata geçirdiği yenilikçi iş ortaklığı üzerinde kurgulanan deneyim geliştirme faaliyetleri ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla verilen eğitimler de detaylı bir şekilde ele alındı.

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel,düzenlenen ziyaretler ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Vaillant Türkiye olarak değişen ve farklılaşan müşteri davranışlarıyla birlikte, pazar şartlarını çok yönlü olarak değerlendirme olanağı bulduğumuz bu buluşmalara büyük önem veriyoruz. Mükemmel müşteri memnuniyeti ile ilerleyen bir marka olarak iş ortaklarımızın da yüksek memnuniyetini sağlamak bizim ana önceliğimiz. Onlarla iletişimi sürekli kılmak, yenilikçi ürünler ve pazardaki fırsatları birlikte değerlendirmek açısından bir araya geldiğimiz bu ziyaretler büyük yarar sağlıyor. İş ortaklarımızla birlikte önümüzdeki dönemde de büyük başarılara ulaşacağımıza tüm kalbimle inanıyorum.”

“İş ortaklarımız öncü bir rol üstleniyor”

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu da iş ortaklarıyla birlikte ilerlemenin markaya güç kattığına dikkat çekerek: “İş ortaklarımız sahada öncü bir rol üstleniyor. Onlarla aynı dili konuşabilmek, onların ihtiyaç ve taleplerini duyabilmek ilk önceliğimiz. Ancak bu şekilde aynı hedefler doğrultusunda ilerleyebileceğimize inanıyoruz. Bu kapsamda yıl sonuna kadar 20 ilde 100’ü aşkın iş ortağımızı daha ziyaret etmeyi hedefliyoruz. İklimlendirme sektörü sürekli bir gelişim ve değişim içinde. Bu noktada da tüketici istek ve beklentileri ön plana çıkıyor. Enerji tasarrufu ve çevre etkileriyle şekillenen müşteri beklentilerine cevap verebilmek adına iş ortaklarımızla birlikte yeni stratejilerimiz konusunda karşılıklı görüşlerimizi dile getirerek gelişiyoruz. İş ortaklarımızın nitelikli hizmet anlayışı hedefine destek olmak amacıyla eğitim çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyor; motivasyonlarını daha da yükseltmek ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni stratejiler belirlemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.