Yeni evinize kavuşurken eşyalarınızı riske atmayın: Profesyonel hizmet ile taşınma hasarını en aza indirin

19.08.2024
A+
A-
Yeni evinize kavuşurken eşyalarınızı riske atmayın: Profesyonel hizmet ile taşınma hasarını en aza indirin

Ev ve ofis taşınmalarında, deneyimli profesyonellerin önemine dikkat çeken Mr Usta, süreçteki hasarları minimize etmek için hizmet alınan şirketten mutlaka taşınma sigortası ve personel sigortalarının sorulmasını öneriyor.

 

Yaz aylarında taşınma hizmetlerine olan talep önemli ölçüde artıyor. Mobilya montaj, tesisat, elektrik, yerinde cep telefonu tamiri, klima tamiri, halı & koltuk yıkama, kombi hizmetlerinin yanı sıra, tüketicinin ihtiyaç ve taleplerine bağlı olarak renovasyon, banyo-mutfak yenileme gibi 20 farklı kategoride çözümler sunan Mr Usta; ev taşınma konusundaki deneyimiyle, dikkat edilmesi gereken noktalara dair önerilerde bulundu.

Oda oda yerleşin

 

Taşınma sırasında eşyaların zarar görmemesi için paketleme işlemini profesyonellere bırakın. Kurumsal ve güvenilir taşınma şirketleriyle çalışmak hem riskleri azaltır hem de güvenli bir taşınma deneyimi sunar. Taşınmanın paketleme aşamasında eşyalarınızı oda bazında kolilere yerleştirin. Yerleşim programınızı da yine oda oda yapın.

 

Yük asansörü zaman kazandırır, hasar riskini azaltır

 

  1. kat ve üstündeki evler için yük asansörü kullanımı büyük ve ağır eşyaların taşınmasında kolaylık sağlayacağından hizmetinin taşınma sürecini hızlandırır. Yük asansörü aynı zamanda eşyaların zarar görme riski de azaltır.

 

Büyük evler için ön keşif talep edilmeli

 

Taşınma şirketinin sigortalı personel çalıştırdığından ve taşınma sigortanızın yapıldığından emin olun. 150 m2 ve üstündeki evler için taşınma öncesinde ön keşif talep edilerek detaylı bir taşınma planı çıkarttın.

 

Aboneliklerinizi taşınma öncesinde tamamlayın

 

Taşınma planlaması yapılırken gerekirse 2 gün sürecek bir program oluşturun. Yeni evinizin taşınma süreci ile alakalı zaman sınırlaması var ise bu durumu daha önceden öğrenerek taşınma şirketinize iletin. Taşınma esnasında mağduriyet yaşamamak için taşınma öncesi doğalgaz, elektrik, su gibi aboneliklerinizi açtırın. Taşınma işleminden önce evin temizlenmesi de eşyaların kirlenmemesi adına önem taşıyor. Her ne kadar taşınma anında da ev kirlense de detay temizliğin öncesinde yapılması taşınma sonrası temizlikte avantaj sağlayacaktır

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.