19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da

06.09.2024
A+
A-
19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da

Türkiye gayrimenkul sektörünün başlıca buluşma noktası GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl 19. kez düzenleniyor. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, 6 Kasım 2024 tarihinde Rixos Tersane İstanbul’da tüm sektöre “Yeniden Başlat” mesajını verecek.

 

  1. yılını kutlayan gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve bir marka haline gelen GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl 19. kez 6 Kasım 2024 tarihinde Rixos Tersane İstanbul’da düzenlenecek. 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin ana teması ‘Yeniden Başlat’ çağrısıyla vurgulanıyor.
  2. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde, sektörün dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılacak. Alanında uzman ulusal ve uluslararası konuşmacıların, panelistlerin katılacakları zirvede, sektördeki gelişmeler, yenilikçi yaklaşımlar ve geleceğe dair öngörüler tartışılacak.

“GELECEĞİ YENİDEN İNŞA ETMELİYİZ”

GYODER Başkanı Neşecan Çekici zirveye ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yıl zirvemizin ana temasını kararlı bir çağrıda bulunmak üzere ‘Yeniden Başlat’ ifadesine odakladık. Sadece Türkiye’miz değil dünya da sürekli bir değişim içerisinde. Alışkanlıklarımız, yaşam tarzımız ve hatta hayallerimiz her gün yeniden tanımlanıyor. Biz de bu değişim dalgasını yakalamalı, sektör olarak “yeniden” kelimesini rehberimiz kılmalıyız. Hatalarımızdan dersler çıkarmalı, gayrimenkulün yeniden kalkınmanın öncüsü olduğu bir yol çizmeliyiz. Derin bir nefes alarak işimizi “Yeniden Başlat”alım diyoruz! Bilgisayar düzeneğinde “yeniden başlat” düğmesine bastığımızda sistem tazelenerek açılır önümüzde… Bu benzetmeden hareketle, biz de “Yeniden Başlat” çağrımızla sektörün güncel durumunun yanı sıra umutlarımızı ve hayallerimizi de tazeleyeceğiz. Şimdi, geçmişin gücüyle geleceğe yürümek, yarının gayrimenkulünü bugünden inşa etmek için, 25. kuruluş yılımızda yeniden başlama zamanı” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.