Roca’dan her banyoya ve ihtiyaca uyum sağlayan çözümler

17.07.2024
A+
A-
Roca’dan her banyoya ve ihtiyaca uyum sağlayan çözümler

Banyolar için inovasyonu odağına alarak armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, her zevk ve ihtiyaca uyum sağlayan Inspira Koleksiyonu ile banyoları modern çözümlerle buluşturuyor. Roca’nın özel Fineceramic® ve Supralit® teknolojileri ile üretilen lavabo ve klozet modellerine sahip koleksiyon, çeşitli renk ve boyutlarda üretilen lavabo, klozet ve banyo mobilyaları ile banyolara her türlü banyo alanına uyum sağlıyor.

 

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, vitrifiyeden banyo mobilyasına kadar tüm ihtiyaçlara yanıt veren Inspira Koleksiyonu ile banyo tasarımlarını kişiselleştirmeye imkan sunuyor. Roca’nın vitrifiye alanında standartları yükselten ve üretim teknolojisi ile seramiğin ağırlığını %40 oranında azaltan Fineceramic® ile üretilen koleksiyon, bu sayede ergonomik bir kullanım oluşturuyor. Ayrıca, Supralit® teknolojisi ile üst düzey hijyen sağlayan koleksiyon, modern tasarımı ile banyo alanlarını estetik açıdan da zenginleştiriyor.

 

Hem dar hem de geniş banyo alanlarına şık çözümler sunuyor

Koleksiyonda; yuvarlak, oval ve kare gibi farklı formlara sahip lavabolar hem küçük hem de büyük her banyoya uyum sağlıyor. Küçük banyolar veya misafir banyolarına 60 cm lavabolar, geniş banyolara ise 80 cm ve 100 cm lavabo alternatifleri sunuyor. Ayrıca, yavaş kapanan çekmeceleri, iç aydınlatması, cam rafları ve boy aynasına sahip banyo dolaplarıyla fonksiyonel ve pratik bir kullanım sağlıyor. Koleksiyon, parlak beyaz, şehir meşesi ve şehir meşesi/füme renk alternatifleriyle tüm banyolar için uygun ürün alternatifleri sunuyor.

 

Gelişmiş teknolojisi sayesinde nakliye masrafını ve karbon salınımını azaltıyor

Roca’nın vitrifiye alanında standartları yükselten ve seramiğin ağırlığını %40 oranında azaltan Fineceramic® teknolojisi ile geliştirilen Inspira Koleksiyonu, bu özelliğiyle hafif ve dayanıklı ürünlere sahip. 5 mm kalınlığında ince tasarıma sahip lavaboları ile dikkat çeken koleksiyon; oniks, inci, kahve, bej ve mat beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile kişisel tercihlere ve mekana kolayca uyum sağlıyor.

 

Roca’nın bir diğer özel malzeme teknolojisi olan Supralit® ise banyo alanları için en önemli konulardan biri olan hijyen ve temizlikte hayatı kolaylaştırıyor. Koleksiyonda yer alan klozet kapakları, antibakteriyel bir malzeme olan Supralit® ile üretiliyor ve bu sayede mikrop ve bakteri oluşumunu engelleyerek kullanıcıların sağlığını koruyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.