Roca’dan banyolara zarafet katan armatür koleksiyonu: Insignia, konfor ve estetiği bir arada sunuyor

19.09.2024
A+
A-
Roca’dan banyolara zarafet katan armatür koleksiyonu: Insignia, konfor ve estetiği bir arada sunuyor

Banyolar için inovasyonu odağına alarak armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, zarif ve işlevsel tasarımıyla ön plana çıkan Insignia Armatür Koleksiyonu’nu sunuyor. Bu koleksiyon, her banyo stiline ve boyutuna uyum sağlayarak çeşitli kombinasyonlar oluşturma imkânı tanıyor.

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle sektörün önde gelen markalarından Roca, konfor ve estetiği bir araya getirdiği Insignia Armatür ile banyolara zarif ve güçlü bir duruş kazandırıyor. Yumuşak hatları sayesinde hem klasik hem modern banyolarla uyum sağlayarak görsel bir bütünlük oluşturulmasına yardımcı olan Insignia Armatür, sade ve şık tasarımıyla rustik, minimalist, ve çağdaş banyolara da mükemmel uyum sağlıyor. İnce yan kumanda kolu ile modern ve estetik bir görünüm sunarken, her tarz banyo tasarımında işlevsel ve şık bir dokunuş katıyor.

Cold-start teknolojisi ile sürdürülebilir bir kullanım sunuyor

Roca’nın cold-start teknolojisi ile tasarlanan Insignia Armatür, çevre dostu tasarımı ve üstün mühendislik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Cold-start teknolojisi sayesinde armatür açıldığında soğuk su akışı sağlayan Insignia Armatür, kombinin gereksiz çalışmasını önleyerek enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor. Ayrıca, 5 litre akış gücü ile önemli ölçüde su tasarrufu sağlayan Insignia Armatür, sürdürülebilir kullanım imkânı sunuyor.

Konforlu ve uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor

Hafif ve kompakt tasarımı ile banyolara şık bir görünüm kazandıran Insignia Armatür, SoftTurn teknolojisi ile kumanda kolunun yumuşak bir şekilde dönmesini sağlayarak kullanıcıya konforlu bir deneyim sunuyor. Insignia Armatür, evershine kaplama teknolojisinin uzun ömürlü yapısı sayesinde yıllar boyu güvenle kullanım imkanı sağlıyor. 4 farklı renk seçeneğine ile tüm banyolara uyum sağlayan koleksiyonda krom, titanyum siyah, fırçalı titanyum siyah ve rose gold renkleri bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.