Marmaris’in kalbinde yıl boyu tatil: “Kızılbük Thermal Wellness Resort”

20.09.2024
A+
A-
Marmaris’in kalbinde yıl boyu tatil: “Kızılbük Thermal Wellness Resort”

Marmaris İçmeler’de çam ormanlarıyla denizin buluştuğu eşsiz Kızılkum Koyu’nda yapımı devam eden Kızılbük Thermal Wellness Resort; şifalı termal suları, SPA imkanları, spor tesisleri, her yaşa ayrı eğlence sunan seçenekleriyle ailenin tüm bireylerini enerjik ve arındırıcı bir tatil ile buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Akdeniz ile Ege Denizi’nin kavuştuğu ve Marmaris Limanı’na erişimi bulunan bir koy olarak öne çıkan İçmeler Kızılkum’da konumlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort; aile boyu tatilde herkesi memnun edecek sosyal donatılarıyla öne çıkıyor.

 

Misafirlerini, 500’ün üzerinde endemik bitki çeşidi ve devasa çam ormanlarıyla, 1 hektar alanda yılda 30 ton oksijen üreten Marmaris’in kalbinde ağırlamaya hazırlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort, şifalı havasının yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da aktif ve sağlıklı bir yaşam hizmeti sunmayı hedefliyor.

 

Thalasso terapiden, Türk hamamına uzanan SPA hizmeti

İçmeler’de, turizmden istihdama kadar pek çok alanda bölgeye değer katma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, “Kızılbük Thermal Wellness Resort projmizle, dört mevsim turizme teşvik etmeyi hedefliyoruz. Kızılbük GYO tarafından gerçekleştirdiğimiz projemiz ile bölgeye katma değer sağlarken bölge halkının yaşam alanlarına dokunmayı misyon edindik. Yıl boyu açık olacak tesisimizde, deniz kum ve güneşin yanı sıra, şifalı sular, thalasso terapiden Türk hamamı ve termal havuzlara kadar pek çok farklı olanak sunuyoruz” dedi.

 

Kapalı Aquapark ile yaz kış eğlence

Yetişkinlerin olduğu kadar, çocukların da düşünüldüğü tesiste termal tesisin tam üç katı büyüklüğünde 10.500 metrekarelik alana kurulan Aquapark’ta ailelerin keyifli vakit geçirebilmesi için en ince ayrıntısına kadar özenle tasarlanmış sayısız alan yer alıyor. Üstelik, özel tasarlanan kapalı aquapark sayesinde, tesise aileleriyle gelen çocuklar, kış aylarında da eğlenceden mahrum kalmıyor.  Dış oyun alanlarında; ekstrem su kaydırakları, temalı interaktif aquapark, temalı çocuk kaydırakları, fıskiyeler ve havuz animasyonları içeren splash park, mini kaydırak havuzu, aksiyon severler için macera parkuru, oyun/tırmanma terasları, temalı oyun alanı, atölye ve çeşitli etkinlik kulübeleriyle mini village, etkinlik alanı ve kafeterya eğlence dolu bir tatil için misafirlerini bekliyor.

 

Her yaşa hitap eden sosyal donatılar

4 ana tema etrafında tasarlanan kapalı oyun alanlarında Playstation, Xbox gibi oyun konsollarında en güncel oyunların oynanabileceği kısımlar dikkat çekiyor. Bir diğer tema olan elektronik oyun alanlarında ise dünyaca ünlü lisanslı makineler yer alıyor. Çocuklara özel olarak hazırlanan eğlence alanında; oyun aktivite odaları, parti odası, soft play oyun parkı, top havuzu, kum havuzu, kaydırak alanları bulunuyor. Yetişkinlere özel hazırlanan masa oyunları alanı ise langırt, profesyonel bilardo, Monopoly, Jenga, Scrabble gibi sevilen ve klasikleşmiş kutu oyunlarının yanı sıra Shuffle Board ve Bumber Pool gibi seçeneklerle her yaştan misafire unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Tatilde form tutmak isteyenler de unutulmadı

Tatilde formuna dikkat edenlerin de düşünüldüğü tesiste yer alan kapalı spor salonunda pilates, fitness ve kardiyo yapma imkanı da mevcut. Açık alanda spor yapmayı sevenlere ise, uzman antrenörler eşliğinde çam ormanlarında doğa sporları, orman içi parkurlarda trekking ya da masmavi sularda scuba, parasailing, katamaran sailing, yelken gibi birbirinden zorlu ve keyifli su sporlarını değerlendirebilme fırsatı sunuluyor.

 

Devre mülk kültürü ile ömür boyu tatil imkanı

Proje ile Marmaris’i 4 mevsim, 5 yıldızlı devre mülk tatili ile tanıştırdıklarını belirten Mahmut Sefa Çelik, “Thermal wellness konseptiyle ayrışan projemiz, benzersiz sosyal donatılarla tatil anlayışına yeni bir soluk kazandırıyor. Eşsiz bir uyumla tasarlanmış, lüks mobilya, ankastre, mutfak ve banyo gereçleriyle donatılmış, ihtiyaç duyulacak her şeyi içeren devre mülklerimiz, ‘ev konforunda’ ömür boyu tatil yapma imkanı ve aynı zamanda alıcılarına da kazandıran bir yatırım fırsatı sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.