The Hammers’tan Günsan Elektrik’e 4 Kategoride Altın Ödül

17.10.2024
A+
A-
The Hammers’tan Günsan Elektrik’e 4 Kategoride Altın Ödül

Günsan Elektrik, pazarlama çalışmaları ile ödüllendirildi. Türkiye’nin pazarlama ekiplerinin başarısını ölçümleyen The Hammers Awards’da 4 farklı kategoride altın ödüle layık görülen Günsan Elektrik, sektördeki gücünü pekiştirdi.

Günsan Elektrik, Türkiye’nin en değerli CMO’larının jüri değerlendirmesi ile ödüllendiren The Hammers Awards’da 4 ayrı kategoride altın ödülün sahibi oldu. “Sektörel Kategoriler” kategorisinde “Sana Göre Günsan Yapı ve İnşaat Sektöründe En İyi Pazarlama Ekibi”, “Marka Deneyimi, Medya ve İçerik” kategorisinde “Günsan Elektrikçiler Şampiyonası En İyi Sadakat Programı Ekibi” ödülünü alan Günsan Elektrik, “PR” kategorisinde ise “Günsan Elektrikçiler Şampiyonası En İyi Etkinlik Yönetimi” ödülünü almaya hak kazandı. Ayrıca, Teknoloji ve Veri Bölümü kategorisinde Günsan Elektrik Online Satış Platformu En İyi E-Ticaret Ekibi ödülünü kazandı.

“Aynı kararlılık ve vizyonla çalışmaya devam edeceğiz”

Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Burcu Mungan,  The Hammers Awards’da, her kategoride kazandığımız ödül, ekibimizin özverili çalışmaları ve sektörde fark yaratan projelerimizin bir sonucu. Önümüzdeki dönemde de aynı kararlılık ve vizyonla sektöre yön veren çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Ülke genelindeki pazarlama ekipleri ödüllendiriliyor

Türkiye’nin pazarlama alanındaki en değerli ödül organizasyonlarından biri olan The Hammers Awards, her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getirerek, pazarlama stratejilerinin etkinliğini ve yaratıcılığını değerlendiren jüri üyeleri ile ülke genelindeki pazarlama ekiplerinin başarılarını ödüllendiriyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.