Bien, Logs ve Fenix serileriyle ahşabın sıcak dokusunu mekânlara taşıyor 

10.09.2024
A+
A-
Bien, Logs ve Fenix serileriyle ahşabın sıcak dokusunu mekânlara taşıyor 

 

Yaşam alanlarına keyifli tasarımlarıyla yön veren Bien, Logs ve Fenix serileriyle ahşabın sıcak dokusunu sonbaharın romantik atmosferiyle buluşturuyor.  Logs ve Fenix, doğadan ilham alan renkleriyle yaşam alanlarına sofistike bir şıklık katıyor.

 

Sonbaharın huzur verici doğa atmosferini evlerinize taşımanın zamanı geldi. Doğanın sadeliğini yansıtan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Bien, Logs serisiyle sonbaharın sıcak renklerini ve ahşabın dokusunu yaşam alanlarına taşıyor. Doğanın renklerinden ilham alarak tasarlanan Logs serisi, evinizin her köşesine zarif ve şık bir hava katıyor.

 

20 X 120 cm boyutlarında sunulan seri, Leight BeigeGolden OakSpecial Walnut ve Hazelnut renk seçenekleriyle her mekânda doğayla uyumlu ve sıcak bir atmosfer yaratmanıza yardımcı oluyor. Ahşap görünümündeki bu karolar, hem banyo, mutfak gibi iç mekânlara hem de dış mekânlara mükemmel bir şıklık sunarken, kolay temizlenebilir yüzeyiyle de pratik bir kullanım sağlıyor. Kullanıldığı her alanda estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren Logs serisi, modern görünümüyle mekânın havasını değiştiriyor.

 

Fenix serisi ise Maple, Cherry, Teak ve Grey renk seçenekleri ve 20 x 120 cm boyutlarıyla balkon, mutfak, teras, hol, banyo gibi alanlar için keyifli alternatifler sunuyor. 7 mm’lik ince formuyla yaşam alanlarına kusursuz bir incelikle buluşturan Bien, doğanın yaratıcılığını mekânlara aktarıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.