Güvenli ve konforlu yaşam alanları için yalıtımda Megablock

06.08.2024
A+
A-
Güvenli ve konforlu yaşam alanları için yalıtımda Megablock

Elazığ’da 2009 yılından günümüze yalıtım sektörüne inovatif ürünlerle hizmet sunan MEGA Yalıtım yangın, ısı ve ses yalıtımını bir arada sunan MegaBlock Serisi ile sektöre çözüm oluşturuyor. Firma inovatif ürünleriyle sektörde iddiasını koruyor.

İnsanlar geçmişten bu yana çeşitli zorluklarla karşılaşmış ve bu zorluklar da ihtiyaçları doğurmuştur. Ateş, elektrik gibi pek çok keşif, ihtiyaçlar için yeni çözümler aranırken bulunmuştur. Bugün ise çözüm bulunması gereken en önemli konuların başında iklim değişikliği sebebiyle karşı karşıya kaldığımız enerji tasarrufu ve enerji verimliliği geliyor. İklim değişikliğiyle mücadele kapsamında önemli adımlar atılmaya devam ederken, ekosistemin koruma altına alınması da bir o kadar önem teşkil ediyor.

Günümüzde yangınla mücadele için yanıcı materyaller şehirlerden uzaklaştırılırken daha etkili yanmaz malzemelerin üretilebilmesi amacıyla AR-GE yatırımları her geçen gün artıyor. Bu anlayışla yola çıkan MEGA, taşyünü dolgulu, ısı yalıtımlı, hafif ve ekolojik malzemelerden bir araya getirilmiş olan MegaBlock ürün grubunu bu arayışlara çözüm olarak geliştirdi.

Ürün grubunda yangından ısı ve ses yalıtımına, depremin yıkıcı etkilerini azaltmaya yardımcı olan tüm ürünler mevcut. Yalıtımın her alanında yapı sektörüne çözüm odaklı üretim yapan Mega Yalıtım’ın Megablock grubundaki Megablock Thermal’de ısı yalıtımı için özel olarak üretildi.

HAFİF, ÇEVRECİ, GÜVENİLİR, UZUN ÖMÜRLÜ…

Isı yalıtımı ve yapı elemanını birleştiren yapısı sayesinde daha ince detaylarda çözüm yaratan Megablock Thermal mimarlar ve sektör profesyonellerine daha geniş kullanım alanları sunuyor. Uygulandığı yapılara hızlı işçilik, verimlilik ve tasarruf kazandıran ürün, hafif yapı elemanı olarak depremin yıkıcı etkisine karşı yapıyı daha dirençli hale getirmeye yardımcı oluyor. Ürün kolay kesilebilir yapısı sayesinde, zayiatı önlüyor ve homojen duvar oluşmasına olanak sağlıyor. Buhar geçirimi sayesinde yapıların nefes almasına imkân tanıyan Megablock Thermal, konforu da sunuyor. İçerisinde ki bileşenleri sayesinde aynı anda duvar örülümü ve ısı yalıtım ihtiyacını birlikte karşılayan MegaBlock Thermal bu anlamda uygulama süresinin kısalmasıyla işçilik maliyetlerin de tasarruf edilmesini sağlıyor.

Kullanım avantajları ile öne çıkan ürün, lento, kolon ve kiriş özel kaplamalı taşyünü panelleri, köşe blok ve dolu blok sayesinde, duvarın homojen bir şekilde örülmesini sağlıyor. Yapısındaki özellikleri sayesinde yangın ve ses yalıtımı avantajını birlikte sunan Megablock Thermal, kullanıcıya güvenli ve konforlu yaşam alanları vaat ediyor.

A1 yanmazlık sınıfında yer alan Megablock’un kullanımı, ısınma ve soğutmada uygulandığında enerjiyi minimize ederek, karbondioksit salınımını da %80’e yakın azaltıyor. Küresel ısınma ile mücadelede yardımcı olan bu çevre dostu ürün, sağlıklı ve güvenli yapılar için güçlü bir alternatif oluşturuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.