Bu yaz sıcaktan kavrulmak yok

14.06.2024
A+
A-
Bu yaz sıcaktan kavrulmak yok

Yazın gelmesiyle birlikte sıcaktan bunalanlar en doğru soğutucuyu seçmek için araştırmalara başladı. Üstün Alman teknolojisinin temsilcisi Fakir Hausgeräte, yazı kavrulmadan serin ve ferah geçirmek isteyenler için yenilikçi vantilatörleri öneriyor.

 

Bu yıl yaz mevsimi aşırı sıcaklarla kendini göstermeye başladı. Hava tahminlerinin bu yazın son derece sıcak ve kavurucu geçeceğini göstermesi, serin ve rahat bir yaz geçirmek isteyenleri soğutucu arayışlarına ve alternatifleri değerlendirmeye yöneltti. Dünyanın en büyük elektrikli ev aletleri üreticilerinden Fakir Hausgeräte, ürün yelpazesindeki kule tipi ve çift başlıklı vantilatörleriyle bu yazı nasıl geçireceğini düşünenlerin içini kelimenin tam anlamıyla serinletiyor.

Mekanlara şık bir serinlik: Windease Kule Tipi Vantilatör

Modern tasarımıyla dikkat çeken Windease Kule Tipi Vantilatör, güçlü hava akışı ile mekanları soğuturken, her ortama ve ihtiyaca uygun 12 farklı zaman ayarı ile tercihe göre serinlik sunuyor. 12 saatlik zamanlayıcı özelliğiyle istenilen süre boyunca çalışabilen, geniş açılı salınımıyla havanın eşit bir şekilde serinlemesini sağlayan cihaz, özellikle büyük mekanlar için ideal. Windease Kule Tipi Vantilatör, havayı yenileyip tazeleyen negatif iyon özelliği, LED ışıklarının yaydığı yumuşak ışıkla gerçekleştirdiği gece lambası fonksiyonu, oda sıcaklığı göstergesine sahip dokunmatik kontrol paneli, uzaktan kontrol olanağı ve düşük ses seviyesiyle bu yazı terlemeden geçirmenizi sağlayacak.

Her köşeye serinlik: Duoflow Çift Başlıklı Vantilatör

Duoflow Çift Başlıklı Vantilatör ise iki ayrı başlık özelliğiyle daha geniş bir alanı serinleterek konforu ikiye katlıyor. 12 farklı hız ayarı bulunan cihaz, 90 dereceye kadar geniş salınım özelliğiyle ortamın sadece bir kısmını değil her bir köşesini serinletebiliyor. Yükseklik ayarı, dokunmatik kontrol paneli ve uzaktan kontrol olanağı ile kavurucu yazı bunalmadan geçirmenizi sağlayacak Duoflow Çift Başlıklı Vantilatör, 15 saatlik zamanlayıcı özelliği ile istediğiniz süre boyunca çalışma olanağı da sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.